dinsdag 31 januari 2012

Endometriose

Hallo Lieve mensen hier ben ik weer.
Het is alweer een tijdje geleden dat jullie nog wat van mij gehoord hebben.
Mijn lieve dochter heeft een zware operatie achter de rug maar is nu goed aan het herstellen.
Zij had een zware vorm van endometriose en leed veel pijn dat was zo al vele jaren.
Op 18januari hebben ze haar geopereerd in het UZ in Leuven.
 6,30 u hebben ze aan haar gewerkt 10 cm van haar dikke darm verwijderd een vibroom zo groot als een appelsien uit haar baarmoeder gehaald ook haar urinelijders waren aangetast daar hebben ze stens in gezet die moet ze binnen enkele weken nog laten wegnemen ze heeft veel pijn gehad maar heeft het allemaal goed gedaan na acht dagen was ze weer thuis en kan nu stilletjes weer voor haar gezinnetje te zorgen.
Dus heb ik een weekje bij mijn kleinkindjes en mijn schoonzoon gewoond.
Toen de operatie voorbij was en het gevaar geweken was dat wel een zware maar leuke tijd,
die ik nooit meer zal vergeten ik sliep bij mijn kleinste kleindochter op de kamer maar dat vond haar
zus niet leuk
dus matras verhuist langs oma haar bed toen broer van 13 jaar dat zag wou hij meedoen ook zijn matras werd verhuist dus kampeerde we allemaal samen op een kamertje en ik moet zeggen dat je dat zo een gelukzalig gevoel gaf met die schatten op je kamer.
Alles is goed gegaan en daar ben ik blij om, want ik ben zo ongerust geweest maar alles begint terug zijn gangetje te gaan.
Dus heb ik geen tijd gehad om te bloggen of te freubelen, allé nu lieg ik op een zondagnamiddag was mijn schoonzoon met de kleinste naar de speeltuin en de oudste zat op zijn pc.
Toen hebben ik en onze Marie Laure wat aan Tes gewerkt mijn nieuwe beer en zij mocht hem vullen,goed dat ze dat kon ik denk dat ik een opvolgster krijg dus hier enkele foto's van haar in actie

Een tijd om nooit te vergeten

Nog vlug wat, weet je wat ik nu kan? zingen als K3

Lieve groetjes Carine

7 opmerkingen:

 1. Welkom terug,Carine.
  Wat een goed bericht, gezondheid is onbetaalbaar.
  En wat ontroerend mooie foto's van Marie Laure.
  Nu jij nog hé....een opname van een liedje van K3 dat jij dan zingt.
  Lieve groeten,
  Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn te horen dat het beter gaat met je dochter. Stilaan maar zeker wordt het leven weer normaal.

  Wat hebt je schattige kleinkinderen en zo samen met oma in één kamer slapen, kan ik mij inbeelden moet wel heel leuk geweest zijn. Laat mij terug denken aan mijn kindertijd, mijn zusje en ik hebben vele weekends doorgebracht bij mijn grootouders, en het was voor ons elke keer zo een beetje vakantie. Dit blijft voor ons een mooie herinnering, zelfs nu op mijn 54ste denk ik nog vaak aan mijn bobonneke.

  Liefs
  marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Liesje, fijn dat je er weer bent, dat moeten idd zorgelijk e weken zijn geweest...goed om te horen dat het weer beter gaat met je dochter!!

  Fijne woensdag!
  Liefs Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Carine,

  Fijn dat je dochter weer herstellende is. Endometriose heb ik ook altijd veel pijn van gehad, niet geopereerd maar gelukkig is die tijd achter me! Fijn dat je dochter toch evengoed een gezinnetje had en de tijd die jullie samen hebben doorgebracht was heel hecht. Herinneringen voor het léven! Zo zie je komt er uit elk negatief gebeuren àltijd ook iets positiefs.
  Schrijf vanavond weer een update over mijn broer die morgen in Duisburg, Duitsland wordt geopereerd. De hele wereld zond hem al goede wensen afgelopen maandag...
  Jij ook alle liefs en wens je dochter een goed herstel!

  Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Carine,

  Ojee, dat klinkt niet zo erg goed! Gelukkig dat het nu wat beter met haar gaat.Ik kan me goed voorstellen dat je grote zorgen om haar had.

  Gezellig met alle kinderen op een kamer!
  Idd, je krijgt een opvolgster!! Leuk! Ze doet het goed zo te zien.

  Heel veel sterkte.

  Lieve groetjes, Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Carine..
  Zo jullie hebben heel wat achter de rug zeg. Fijn dat je voor je schoonzoon en kleinkinderen kon zorgen..het is toch heel wat als een moeder in het ziekenhuis ligt. Maar gelukkig gaat het allemaal beter met haar. Beterschap voor je dochter enne ze boft maar met zo'n moeder.
  Fijne avond en lieve groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig gaat het beter met je dochter! Wat fijn dat jij voor je kleinkinderen kon zorgen, dat was vast reuze gezellig! Wat zal je schoonzoon blij geweest zijn.

  Veel beterschap toegewenst voor je dochter!
  Liefs Michelle

  BeantwoordenVerwijderen