dinsdag 29 november 2011

Nel en schaatsen

Op zoek in de Tilda winterboek naar engelen om te naaien,
Kwam ik deze schaatsen tegen,ik was op slag verliefd.
Vlug een stofje gezocht,knippen,naaien,vullen de zooltjes verven en klaar.
Manlief nog vlug van een paar ijzeren kapstokken schaatsen gevormd en vrouwlief was weer tevree.
Hier zijn ze dan uit gestald aan een oud kleedje met cape ooit in de kringloop gekocht. Mag ik jullie voorstellen aan Nel(de naam is gekozen door mijn kleindochter)
Na vele steekjes en heel veel liefde is ze ontstaan mijn lieve Nel.Tachtig cm groot en 5,400 kg zwaar,een hele meid om te dragen.Maar Oh zo schattig wat kan ik genieten als ik naar haar lieve snoet kijk.Ik krijg er niet genoeg van om beren te naaien,soms denk ik, hou er maar mee ophet zijn er zo veel aan het worden,maar dat lukt niet het is verslavend.Elke keer zie je die lieve snoetjes onder u handen uitkomen en ben je zo gelukkig.Als ik sterf moeten mijn kinderen ze maar naar een kindertehuis brengen om erkindjes te troosten en veel liefde te geven,want liefde hebben ze in overvloed te schenken.Die heb ik er al in geknuffeld.

Hier laat ze haar onderbroekje zien,ik denk det ze er fier op is.Haar kleedje en onderbroekje heb ik van een oude gordijn genaaid die ik in de kringloop heb gekocht.


Even poseren met de schaatsjes erbij.


Dan nog even met het oude tasje dat ik gemaak heb van tapijtjes laten zien,natuurlijk ook in de kringloop gekocht(ik ben er een goed klant hoor)Het oude kleedje laten zien, maar dan zonder de cape.Als einde mijn tasje in schijnwerper.Zo dat was het dan weer.Ik wens jullie nog een heel fijne dag.Lieve groetjes Carine

6 opmerkingen:

 1. Dat ziet er prachtig uit, ik ben ook verliefd op de schaatsen...je beer is geweldig mooi, zo mooi gemaakt!!

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat prachtig zijn de schaatjes, wat ben je vreselijk handig met naald en draad Carine, want ook beertje Nel is een plaatje met haar lieve snoet en mooie kleertjes.
  Fijne avond en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige creaties, en zo mooi op de foto gezeg, dit is genieten hoor! Wat maak je prachtige beren, zo een leuk snoetje!
  Haha, en de kringloop is ook mijn hofleverancier hoor, zo leuk om daar iets moois mee te kunnen maken, ik vind dat tasje geweldig!
  Fijne week verder, liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog...maar wowwww waty een gaaaaave creaties maak je zeg, je schaatsen zijn super en die beer zuchttttttt zooooo mooiiiiiii, kheb ook heel wat beren gemaakt , van groot tot heel klein ! Kheb er nu zo weinig tijd voor vindt teveel dingen veels te leuk !!
  EEn fijne zondag

  Groetjes Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow Carine,

  Wat heb je weer een mooie dingen gemaakt! Prachtig! Ik vind de schaatsen zooooo mooi, maar ook Nel is een geweldig mooie beer geworden. En zo groot! Knap werk, hoor!
  Maar ook je tasje mag er zijn!

  Fijne avond.

  Lieve groet, Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Carine,
  (mijn naamgenoot en op dezelfde manier geschreven toch?)

  Wat maakt jij mooie dingens zeg, ben helemaal verliefd op dat tasje, ik hou van oude stoffen en kant en ook dat vintage, echt mooi. Van beren krijg je inderdaad nooit genoeg, heb hier ook bijna alle beren dat mijn moeder gemaakt heeft :-)

  Lieve groetjes
  Carine

  BeantwoordenVerwijderen